Judo en Jiu-jitsu vereniging sinds 1977

Rabo ClubSupport

Ook dit jaar organiseert de Rabobank haar Clubkas Campagne, nu onder een andere naam: Rabo ClubSupport (https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/over-rabo-clubsupport) Ook Haju Haps dingt dit jaar weer mee naar een mooie financiële bijdrage. Vorig jaar werd een mooi bedrag opgehaald en werd er goed gestemd voor onze club door de leden van de Rabobank.

 Hiervoor nogmaals onze dank!

Leden, personen die lid (https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/lid-worden) zijn van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ontvangen een briefkaart met daarop een persoonlijke stemcode. Met ingang van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober kun je via de stemsite van de Rabobank 5 stemmen uitbrengen op jouw favoriete club(s) waarvan maximaal 2 stemmen op Haju Haps mogen worden uitgebracht. De overige drie stemmen kun je verdelen over de andere deelnemende Hapse verenigingen en stichtingen.

Op de website https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/over-rabo-clubsupport van de Rabobank vind je meer informatie over de Rabobank ClubSupport.

Stemt allen en vraag aan je familie, vrienden en bekenden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt op de stemsite van de Rabobank hun stemmen uit te brengen op Haju Haps en zo onze club te steunen. Bedankt!