Judo en Jiu-jitsu vereniging sinds 1977

Rabo Clubsupport: Stembus geopend!

Zoals eerder bekend gemaakt, doet Haju mee aan de Rabo Clubsupport actie. Vanaf nu kan er gestemd worden via www.rabobank.nl/clubsupport of via de Rabo App.

Er kan gestemd worden tot en met 25 oktober; dus laat je stem niet verloren gaan!

Net als vele andere verenigingen, kampt ook onze vereniging met misgelopen inkomsten door alle Corona maatregelen. We weten allemaal dat dit overmacht is, maar hoe mooi is het dat we via deze Rabo Clubsupport actie maar liefst 5 stemmen uit kunnen brengen om zo verschillende verenigingen te kunnen helpen in deze bizarre tijden. Je mag maximaal 2 stemmen op eenzelfde vereniging geven. En dat zonder dat het je ook maar een cent kost! Dus zeker stemmen!

Stemmen kan als je lid bent van de Rabobank. Als je klant bent van de Rabobank, betekent het niet dat je automatisch lid bent. Wil je er zeker van zijn dat je onze vereniging kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo-app of via www.rabobank.nl door in te loggen in de app of website en via de knop “Zelf Regelen” en vervolgens “Mijn lidmaatschap” je aan te melden als lid. Lid worden kost niks, dus zeker doen.

Voel je vrij om familie en vrienden die ook lid zijn van de Rabobank te vragen om hun stem, dat waarderen we enorm want we zijn blij met elke stem die we krijgen.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie stemmen en steun!