Haju Haps

Judo en Jiu-jitsu vereniging sinds 1977

Demoles op de Bongerd

Vandaag (21 januari 2020) hebben alle kinderen van groep 3 t/m 8 van basisschool de Bongerd tijdens hun gymles kennis mogen maken met de judosport.

Onze trainer Mart Hendriks heeft elke groep een judoles gegeven en alle kinderen waren erg enthousiast! Alle foto’s staan in ons fotoalbum.

Kinderen die het zo leuk vonden dat ze dit nog wel vaker willen doen, zijn van harte welkom op onze vrienden- en vriendinnenles aanstaande donderdag (23 januari) in de Hapse sporthal.

Van 18.00 – 19.00 trainen de kinderen t/m groep 6, van 19.00 – 20.00 de kinderen van groep 7 en 8 en vanaf 20.00 kinderen uit het voortgezet onderwijs en ouder. Bij deze laatste groep zijn ook volwassenen welkom die de mat een keer onder hun voeten willen voelen!

SponsorKliks en Haju

Met ingang van deze week zijn wij als vereniging aangesloten bij SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Haju Haps, zonder dat het jou een cent kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd.nl en Haju Haps ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Via de categorieën in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als (bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia etc. etc.) bestellen.

Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Haju Haps. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlik pagina van Haju Haps.

Voor jou een kleine moeite, voor ons als Haju Haps directe inkomsten. 

Via de website www.haju-haps.nl kun je direct op de sponsorkliks pagina van Haju Haps komen. Ook is het mogelijk om de Sponsorkliks app te downloaden op je smartphone en/of tablet. 

Als bestuur stellen wij het uiteraard zeer op prijs als je deze optie van sponsoring deelt in je eigen familie en vriendenkring. 

Haju Toernooi 8 maart 2020


Beste Sportvrienden,

We willen jullie graag uitnodigen voor het regionaal jeugdtoernooi. Op zondag 8 maart 2020 organiseren we dit voor de vijfde keer in sporthal De Stappert in Haps.

Het jeugdtoernooi kan worden beschouwd als een kleinschalige jeugdtoernooi voor judoka’s in de leeftijd van 6 tot ongeveer 12 jaar.

De deelnemers worden in poules ingedeeld obv leeftijd en gewicht en bij gelegenheid ook naar kleur band (bij voldoende inschrijvingen in de gewichtsklasse). De poules worden gedraaid in halve competitie en er zijn prijzen voor nummers 1, 2 en 3.

Wil je meedoen? Informeer bij je vereniging of neem contact met ons op via dit mailadres of bel met Jarno Nuijen (0485-316157)

Met sportieve groet,

Haju HapsHaju Haps organiseert toernooi

Beste Sportvrienden,

We willen jullie graag uitnodigen voor het regionaal jeugdtoernooi. Op zondag 24 november organiseren we dit voor de vierde keer in sporthal De Stappert in Haps.

Het jeugdtoernooi kan worden beschouwd als een kleinschalige jeugdtoernooi voor judoka’s in de leeftijd van 6 – 12 jaar (geboortejaar 2007 – 2013).

De deelnemers worden in poules ingedeeld obv leeftijd en gewicht en bij gelegenheid ook naar kleur band (bij voldoende inschrijvingen in de gewichtsklasse). De poules worden gedraaid in halve competitie en er zijn prijzen voor nummers 1, 2 en 3.

Wil je meedoen? Informeer bij je vereniging of neem contact met ons op via dit mailadres of bel met Jarno Nuijen (0485-316157)

Met sportieve groet,

Haju Haps

Verslag kamp Haju

In het weekend van 6, 7 en 8 september zijn we weer gezellig op judokamp geweest. Deze keer gingen we naar De Mortel. Om 17.45 uur werden de judoka’s op het Kerkplein verwacht en om 18.00 uur zijn we vertrokken.  Het weer was gelukkig goed en de verwachtingen voor het weekend waren ook prima. Na een tochtje van een half uur kwamen we aan in De Mortel. Daar moesten eerst de slaapplaatsen geregeld worden en de luchtbedden opgeblazen, maar na een klein uurtje was dat geregeld en gingen de ouders weer naar huis. De kinderen werden bij elkaar geroepen en de spelregels van het weekend werden bekend gemaakt. Door middel van een spelletje hebben de kinderen  met elkaar kennis gemaakt en werden ze in groepen verdeeld. Daarna zijn we voor de eerste keer naar het bos geweest en hebben we levend stratego gespeeld. Dat is leuk en blijft leuk. In het donker weer terug naar het kamp en nadat we nog wat spelletjes gedaan hadden, was het tijd voor de broodjes knak en gingen we naar bed. Geslapen werd er niet tot vroeg in de morgen, maar de tijd tikt door en dus moesten we er toch uit. Onze trainer Gertjan was ondertussen gearriveerd voor de ochtendgymnastiek en ondertussen was het ontbijt klaar. We hebben lekker buiten ontbeten want het weer was prima.

Daarna zijn we weer naar het bos gegaan en hebben we lekker spelletjes gespeeld. De kinderen gingen weer verder met hutten bouwen. Ze wilden het liefst de hele dag in het bos blijven, maar de tijd tikt verder en Jan had de broodjes hamburger al weer klaar, dus terug naar ons verblijf. Na de broodjes met hamburger en knaks hebben we spelletjes gedaan op het grasveld. Het waren leuke spellen. De meeste kinderen hadden alleen maar zin om verder aan de hutten te bouwen, dus mochten ze nog even naar het bos. Daarna was het alweer tijd voor de frietjes. Na het eten nog even naar het bos geweest en ondertussen werden de voorbereidingen getroffen voor het kampvuur. We hebben fijn rond het kampvuur gezeten en hebben gezellig zitten kletsen en marshmallows gegeten. De meeste kinderen waren nu toch wel moe en een voor een gingen ze naar bed en de leiding ook.

Zondagmorgen weer redelijk op tijd eruit. Eerst weer ochtendgymnastiek en daarna kregen we weer een lekker ontbijt buiten. Heerlijk is dat buiten eten. Daarna hebben we alle spullen bij elkaar gezocht en buiten gezet. We zijn weer naar het bos geweest en daar hebben we weer spelletjes gedaan. Terug bij de boerderij was de leiding al klaar met het poetswerk en hadden ze ondertussen lekkere pannenkoeken gebakken. Heerlijk.

In de loop van de ochtend kwamen er alweer enkele ouders om hun kinderen op te halen en hebben ze nog even op het grasveld gespeeld. Rond de klok van drie waren we weer allemaal terug in Haps en konden we terugzien op een geslaagd judokamp. De meeste judoka’s waren weer voor een kamp volgend seizoen, dus we gaan er weer voor.

Iedereen, die heeft meegeholpen om er een geslaagd weekend van te maken, hartstikke bedankt, het was erg leuk.

Rabo ClubSupport

Ook dit jaar organiseert de Rabobank haar Clubkas Campagne, nu onder een andere naam: Rabo ClubSupport (https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/over-rabo-clubsupport) Ook Haju Haps dingt dit jaar weer mee naar een mooie financiële bijdrage. Vorig jaar werd een mooi bedrag opgehaald en werd er goed gestemd voor onze club door de leden van de Rabobank.

 Hiervoor nogmaals onze dank!

Leden, personen die lid (https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/lid-worden) zijn van Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen ontvangen een briefkaart met daarop een persoonlijke stemcode. Met ingang van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober kun je via de stemsite van de Rabobank 5 stemmen uitbrengen op jouw favoriete club(s) waarvan maximaal 2 stemmen op Haju Haps mogen worden uitgebracht. De overige drie stemmen kun je verdelen over de andere deelnemende Hapse verenigingen en stichtingen.

Op de website https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/over-rabo-clubsupport van de Rabobank vind je meer informatie over de Rabobank ClubSupport.

Stemt allen en vraag aan je familie, vrienden en bekenden en iedereen die onze club een warm hart toedraagt op de stemsite van de Rabobank hun stemmen uit te brengen op Haju Haps en zo onze club te steunen. Bedankt!

Klaar voor de start!

Op donderdag 22 augustus hebben we voordat alle trainingen weer van start gingen de matten schoon gemaakt! Help ons ze schoon te houden door slippers te dragen tot je op de mat bent.

Haju 7e op NK Maisstengel hangen

Op zaterdag 17 augustus deden we met een aantal enthousiaste leden mee aan het NK maisstengel hangen dat door de Kiwanis georganiseerd werd. Voor Haju deden Jarno Nuijen, Koen Giesbers, Eric de Vos, Ayton de Vos, Ton Venhuizen, Gert-Jan Hendriks en Jeroen Goossens hun uiterste best wat resulteerde in een mooie 7e plek! Super gedaan mannen! Hiermee verdienden zij €250,- voor de clubkas. Petje af!