Haju Haps

Judo en Jiu-jitsu vereniging sinds 1977

Haju Toernooi 15 mei 2022

Op zondag 15 mei vindt ons judotoernooi plaats in Sporthal de Stappert.

Iedereen is welkom om te komen kijken tussen 9.00 uur en +/- 13.00 uur.

Voor meer info kijk op onze toernooipagina.

Rabo Clubsupport: Stembus geopend!

Zoals eerder bekend gemaakt, doet Haju mee aan de Rabo Clubsupport actie. Vanaf nu kan er gestemd worden via www.rabobank.nl/clubsupport of via de Rabo App.

Er kan gestemd worden tot en met 25 oktober; dus laat je stem niet verloren gaan!

Net als vele andere verenigingen, kampt ook onze vereniging met misgelopen inkomsten door alle Corona maatregelen. We weten allemaal dat dit overmacht is, maar hoe mooi is het dat we via deze Rabo Clubsupport actie maar liefst 5 stemmen uit kunnen brengen om zo verschillende verenigingen te kunnen helpen in deze bizarre tijden. Je mag maximaal 2 stemmen op eenzelfde vereniging geven. En dat zonder dat het je ook maar een cent kost! Dus zeker stemmen!

Stemmen kan als je lid bent van de Rabobank. Als je klant bent van de Rabobank, betekent het niet dat je automatisch lid bent. Wil je er zeker van zijn dat je onze vereniging kunt steunen, zorg er dan voor dat je lid bent. Regel je lidmaatschap gemakkelijk via de Rabo-app of via www.rabobank.nl door in te loggen in de app of website en via de knop “Zelf Regelen” en vervolgens “Mijn lidmaatschap” je aan te melden als lid. Lid worden kost niks, dus zeker doen.

Voel je vrij om familie en vrienden die ook lid zijn van de Rabobank te vragen om hun stem, dat waarderen we enorm want we zijn blij met elke stem die we krijgen.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie stemmen en steun!

SponsorKliks en Haju

Met ingang van deze week zijn wij als vereniging aangesloten bij SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Haju Haps, zonder dat het jou een cent kost!

Bestel bijvoorbeeld online een pizza via Thuisbezorgd.nl en Haju Haps ontvangt hiervoor geld in de clubkas. 

Via de categorieën in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als (bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia etc. etc.) bestellen.

Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Haju Haps. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je onze vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlik pagina van Haju Haps.

Voor jou een kleine moeite, voor ons als Haju Haps directe inkomsten. 

Via de website www.haju-haps.nl kun je direct op de sponsorkliks pagina van Haju Haps komen. Ook is het mogelijk om de Sponsorkliks app te downloaden op je smartphone en/of tablet. 

Als bestuur stellen wij het uiteraard zeer op prijs als je deze optie van sponsoring deelt in je eigen familie en vriendenkring.